Lommo-oikaisut

PDR-tekniikalla saadaan lommot häviämään | Turku

Mikäli paketti- tai henkilöauton maalipinta ei ole rikkoutunut, voidaan lommo oikaista Paintless Dent Repair-tekniikalla. Verrattuna perinteiseen lommon korjaustapaan oikaisu on nopeampi ja halvempi vaihtoehto. Mopoautoille PDR-tekniikka ei sovellu, koska niissä on käytetty muovia.

Perinteisessä lommon korjauksessa joudutaan hiomaan, pohjamaalaamaan, taas hiomaan ja lopuksi ruiskuttamaan pintaväri sekä pintalakka. Usein pinnasta kuitenkin lopulta huomaa korjatun kohdan tai vähintään sävyerot. PDR-tekniikalla taasen painellaan varovasti lommon peltipintaa takaa, jolloin pelti saadaan suoristettua ilman maalipinnan uusimista. Tällöin lommo katoaa jälkiä jättämättä!

Peltilommot korjaantuvat ammattilaisen käsittelyssä

PDR-tekniikka sopii parhaiten hieman pienempiin lommoihin. Markettien parkkipaikoilla autojen ovet kolahtavat helposti viereiseen autoon. Mikäli maalipinta vaurioituu, on käytettävä perinteistä korjausta. Jos lommo on kuitenkin reunoiltaan loiva, eikä maali ole rikkoutunut, ammattitaitoinen korjaaja saa lommon hävitettyä PDR-tekniikalla. 

Vaikka lommo voidaan oikaista nopeastikin, se vaatii korjaajaltaan vahvaa ammattitaitoa ja osaamista. Oikaisu on tarkkaa ja haastavaa työtä. Meillä Turun Laatufiksauksessa työskentelee alansa ammattilaiset vuosien kokemuksella, joten saat varmasti laadukasta palvelua!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!