Laadukkaat kestopinnoitukset

Paras suoja auton maalipinnalle | Turku

Huolellisesti tehty kestopinnoitus suojaa auton maalipintaa tehokkaasti. Valittavanasi on Lacroe ja Diamond Brite -käsittelyt, joilla saadaan autollesi kaunis kestopinnoite. Lacroe-pinnoitteen kesto on kolme vuotta ja Diamond Brite -pinnoite säilyy jopa kuusi vuotta! Tällöin autoa ei tarvitse vahata vaan se pysyy kauniin kiiltävänä vuodesta toiseen.

Kestopinnoitus voidaan tehdä niin uusille kuin vanhoille henkilö- ja pakettiautoille sekä mopoautoille. Vanhojen autojen käsittelyyn edellyttää puleerausta, jolla poistetaan esimerkiksi hapettumat. Vasta hionnan jälkeen tehdään kestopinnoitus, jolloin lopputulos on kestävä ja viimeistelty.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymät pinnoitteet

Kestopinnoite ylläpitää auton kiiltoa ja saa pinnan sädehtimään. Se ehkäisee naarmujen, hapettumien sekä linnun ulosteiden polttamien jälkien syntymistä. Pinnoite suojaa autoa tiesuolalta ja teollisuuslaskeumalta sekä auringon UV-säteilyltä. Turun Laatufiksauksessa käytetään vain vakuutusyhtiöiden hyväksymiä pinnoitteita. Tällöin myös kolaritilanteiden seurauksena vakuutus korvaa kustannukset, jos esimerkiksi ovi joudutaan maalaamaan uudelleen.

Ennen kovapinnoitteen tekoa suosittelemme aina maalipinnan hiomista eli myllyttämistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!