Auton fiksaus kannattaa aina

Autosi maali- ja sisäpinnat tarvitsevat säännöllistä huoltoa

Suomen vaihtelevat sääolot tekevät autonhoidosta erityisen tärkeää ja haasteellista. Kesäisin paahtava aurinko, tiestä irtoava piki, happamat sateet, puista tippuva mesikaste ja auton keulaan liiskautuvat ötökät saattavat vaurioittaa hoitamatonta maalipintaa pahoin.

Talvisaikaan maantiesuola ja suuret lämpötilanvaihtelut, puhumattakaan maalipintaa rikkovista pikkukivistä tai nastoista altistavat autosi pinnan korroosiolle.

Maalipinnan naarmuuntuminen ja kuluminen on ajan mittaan väistämätöntä, mutta auton säännöllinen pesu ja vahaus hyvin valituilla ja käytetyillä autonhoitotuotteilla hidastavat ikääntymistä ja ylläpitävät autosi arvoa huomattavasti.

Turun LaatuFiksaus on ratkaisu sinulle, joka haluat pitää autosi ulkopinnat kunnossa ja sisäosat siistinä. Siisti ja hyväpintainen auto säilyttää arvonsa ja on sitäpaitsi mukavampi ajaa.


Säännöllinen pesu on avain maalipintojen kunnossapysymiseen

Säännöllinen pesu on parasta, mitä voit autosi maalipinnalle tehdä. Kun peset tai peseytät autosi riittävän usein – päivittäisessä käytössä on auto suositeltavaa pestä pari kertaa kuukaudessa – lika ei pääse pinttymään eikä voimakkaita liuotinaineita tarvita.

Käsinpesu on pesumenetelmistä tehokkain ja hellävaraisin, ammattilainen näkee pahiten likaantuneet kohdat ja pääsee käsiksi hankaliin paikkoihin, minne huoltoasemien pesukoneet eivät yllä.

Käsinpesu on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto koneelliselle pesulle, sillä se kuluttaa vain murto-osan koneen käyttämästä vedestä, pesuaineesta ja energiasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!